Leid je eigen chauffeurs op!

Chauffeursopleidingen in samenwerking met TOLO

Personeel is de achilleshiel voor de logistieke sector. Het vinden van goede vrachtwagenchauffeurs en
magazijnmedewerkers wordt steeds moeilijker. Daarom is er in navolging van onze opleiding voor logistiek medewerkers ook een chauffeursopleiding. Deze leidt kandidaten in 5-6 maanden volledig op met een duidelijk pluspakket t.o.v. de reguliere chauffeursopleidingen.

Wat houdt de opleiding in

  • Lesdagen van de chauffeursopleiding zijn op dinsdag
  • In de ochtend worden alle theoretische vakken gegeven
  • In de middag gaat de kandidaat praktijk/rijlessen volgen
  • Alles dus geconcentreerd op 1 dag/week, dat heeft zijn voordelen
  • Als werkgever kunt u de kandidaat de andere 4 dagen inzetten op de werkvloer
  • Voor de extra boost en ervaring van de medewerker, zullen wij een ‘theorie plus pakket’ verzorgen: denk aan motorvoertuigtechniek, tiltraining, Fit onderweg en EPT training. Dat overleggen we graag met u

Wat is TOLO?

TOLO is een samenwerking tussen STL, Dinkla Verkeersopleidingen, ROC Friese Poort, vele verschillende transportbedrijven, Jooop Werkt en Fryslân Werkt, die de handen ineen hebben geslagen om meer chauffeurs en logistiek medewerkers te vinden. Dat biedt mensen een kans zich te scholen en in te stromen in de sector.

Deelnemen?

Dat kan. Wij bieden logistieke bedrijven in de regio een kans om te participeren. Zo kunnen ook binnen uw bedrijf medewerkers worden omgeschoold tot chauffeur of logistiek medewerker.

Aanmelden als leerbedrijf of heb je een potentiële deelnemer waar dit geschikt voor is? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar mail@tolowerkt.nl