TOLO – Compacte opleiding tot chauffeur

Met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur
van TOLO ben jij verzekerd van een hele mooie toekomst

Ben jij op zoek naar afwisselend en verantwoordelijk werk als chauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou!
TOLO is op zoek naar vrachtwagenchauffeurs in opleiding. TOLO is de samenwerking tussen jou, logistieke bedrijven, Dinkla Verkeersopleidingen en FryslanWerkt!

TOLO biedt een gedegen, praktijkgerichte chauffeursopleiding. De theorielessen worden verzorgd bij werkgevers en een truck- en trailergarage in Sneek en van daaruit ook alle rijlessen door Dinkla. Door in een groep met enthousiaste mensen dit traject te doen is de kans op slagen groter, krijg je veel kennis en ervaringen zodat na ca 5-6 maanden volwaardig vrachtwagenchauffeur bent.

Bij TOLO volg je een compacte opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Dat betekent dat je werkt bij een logistiek bedrijf en op dinsdag de TOLO chauffeursopleiding volgt. Zowel de theorielessen, de lessen  voor je vakbekwaamheid, de examentrainingen als ook de rijlessen voor het C en CE rijbewijs worden verzorgd door Dinkla Verkeersopleidingen bij Hoekstra transport in Sneek. Door in een kleine, vaste groep te studeren en in duo’s de rijlessen te doen, leer je meer in dezelfde tijd en is de kans op slagen beslist groter. Als ‘plus’ bieden we ook praktische zaken zoals motorvoertuigentechniek, tiltraining en werken met een pompwagen. Ook trainen we jouw communicatieve vaardigheden en leren we je de ‘waarde van het transport’.

Je kunt je het hele jaar door aanmelden.

TOLO past bij jou als:

  • Je zeer gemotiveerd bent om chauffeur te worden
  • Je inmiddels over het B-rijbewijs beschikt
    Je professioneel, verantwoordelijk en effectief je werk doet
  • Je netjes werkt, correct en vriendelijk omgaat met anderen en je wilt investeren
    in jouw toekomst
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen het werken op wisselende tijden
  • Je betaalt een eigen bijdrage wat in de leerovereenkomst met jouw werkgever wordt vastgelegd

Vragen?

Heb je vragen over de kosten, de aanmelding, het werk of andere zaken? We komen graag met je in contact! Stuur een mail naar mail@tolowerkt.nl