Vacature

Opleiding tot Logistiek Medewerker via TOLO

32 uur

Friesland

Is het de hoogste tijd om jezelf verder te ontwikkelen en een opleiding te volgen? Bij TOLO kan dat! Leren én geld verdienen tegelijk.

Over de organisatie:
TOLO staat voor Toekomst in Logistiek en is een initiatief van uit het bedrijfsleven. Een bedrijfsschool voor de transport en logistiek. Bij TOLO volg je een BBL-opleiding tot logistiek medewerker. Dat betekent dat je minimaal 24 uur per week aan de slag gaat bij een bedrijf in de logistieke sector. Daarnaast volg jij 1 dag per week een opleiding op locatie bij een van deze bedrijven in de regio Sneek, gegeven door de docenten van ROC Friese Poort.

Functie informatie:
Je gaat aan de slag bij een logistiek topbedrijf bij jou in de omgeving. Hier krijg je verschillende werkzaam- en verantwoordelijkheden. Zo doe je ervaring op met verschillende logistieke- en productiewerkzaamheden. Doordat je werkt en leert, breng je de theorie direct in de praktijk. En leer je wat je echt nodig hebt om een vakkundige logistiek medewerker te worden!

Je collega’s en de docenten zullen je begeleiden en samen met de andere TOLO-leerlingen volg je deze opleiding.  De opleiding duurt ongeveer 10 maanden tot 1 jaar en hierna heb jij een mbo-niveau 2 diploma op zak.

Wie ben jij?
Jij bent een doener. Je steekt graag je handen uit de mouwen en wilt een vak leren. Daarnaast voldoe je aan onderstaande voorwaarden:

  • Je bent klaar met je vmbo of een mbo-opleiding of je wilt switchen van carrière;
  • Je wilt graag logistiek medewerker worden;
  • Je werkt netjes, bent correct in de omgang en je wilt in jezelf investeren;
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen het werken in dag-avond- en nachtdiensten;
  • Je woont in Friesland, je kan zelfstandig bij het leerbedrijf komen en in Sneek voor de opleiding.

Wat bieden wij:
Een fantastische kans om te werken én te leren in de logistieke sector, een echte kickstart van je carrière! Na deze opleiding kun je gemakkelijk doorstromen naar een baan in de logistieke sector of jezelf door ontwikkelen naar functies als chauffeur of logistiek teamleider.

 

  • Tijdens je opleiding krijg je direct een aantrekkelijk salaris conform cao van het bedrijf;
  • Na de opleiding heb je een mbo-niveau 2 diploma op zak;
  • Je krijgt een Arbo cursus en veiligheidsschoenen en behaalt het heftruckcertificaat;
  • Persoonlijke begeleiding op maat.

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar mail@tolowerkt.nl

Ga geld verdienen en leren tegelijk.