Vrachtwagenchauffeur

Ga geld verdienen en leren tegelijk

Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur via TOLO

40 uur

Friesland

Is het de hoogste tijd om jezelf verder te ontwikkelen en een opleiding te volgen? Bij TOLO kan dat! Leren én geld verdienen tegelijk.

Over TOLO

TOLO staat voor Toekomst in Logistiek en is een initiatief van uit het bedrijfsleven. Een bedrijfsschool voor de transport en logistiek. Bij TOLO volg je een BBL-opleiding tot logistiek medewerker. Dat betekent dat je minimaal 24 uur per week aan de slag gaat bij een bedrijf in de logistieke sector. Daarnaast volg jij 1 dag per week een opleiding op locatie bij een van deze bedrijven in de regio Sneek, gegeven door de docenten van ROC Friese Poort.

Wat ga je doen?

TOLO biedt een gedegen, praktijkgerichte chauffeursopleiding. De theorielessen worden verzorgd bij Hoekstra transport in Sneek en van daaruit ook alle rijlessen door Dinkla. Door in een groep met enthousiaste mensen dit traject te doen is de kans op slagen groter, krijg je veel kennis en ervaringen zodat na ca 5-6 maanden volwaardig vrachtwagenchauffeur bent. Bij TOLO volg je een compacte opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Dat betekent dat je werkt bij een logistiek bedrijf en op dinsdag de TOLO chauffeursopleiding volgt. Zowel de theorielessen, de lessen voor je vakbekwaamheid, de examentrainingen als ook de rijlessen voor het C en CE rijbewijs worden verzorgd door Dinkla Verkeersopleidingen bij Hoekstra transport in Sneek. Door in een kleine, vaste groep te studeren en in duo’s de rijlessen te doen, leer je meer in dezelfde tijd en is de kans op slagen beslist groter. Als ‘plus’ bieden ze ook praktische zaken zoals motorvoertuigentechniek, tiltraining en werken met een pompwagen. Ook trainen we jouw communicatieve vaardigheden en leren we je de ‘waarde van het transport’.

Meer weten? Wij helpen je graag verder.

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar mail@tolowerkt.nl

 

Wie ben jij?

Jij bent een doener. Je steekt graag je handen uit de mouwen en wilt een vak leren. Daarnaast voldoe je aan onderstaande voorwaarden:

  • Je bent klaar met je vmbo of een mbo-opleiding of je wilt switchen van carrière
  • Je wilt graag logistiek medewerker worden
  • Je werkt netjes, bent correct in de omgang en je wilt in jezelf investeren;
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen het werken in dag-avond- en nachtdiensten
  • Je woont in Friesland, je kan zelfstandig bij het leerbedrijf komen en in Sneek voor de opleiding

Wat bieden wij

Een fantastische kans om te werken én te leren in de logistieke sector, een echte kickstart van je carrière! Na deze opleiding kun je gemakkelijk doorstromen naar een baan in de logistieke sector of jezelf door ontwikkelen naar functies als chauffeur of logistiek teamleider.

Tijdens je opleiding krijg je direct een aantrekkelijk salaris conform cao van het bedrijf;

  • Na de opleiding heb je een mbo-niveau 2 diploma op zak;
  • Je krijgt een Arbo cursus en veiligheidsschoenen en behaalt het heftruckcertificaat;
  • Persoonlijke begeleiding op maat

Deze vacature vind je misschien ook interessant

Je gaat aan de slag bij een logistiek topbedrijf bij jou in de omgeving. Hier krijg je verschillende werkzaam- en verantwoordelijkheden. Zo doe je ervaring op met verschillende logistieke- en productiewerkzaamheden. Doordat je werkt en leert, breng je de theorie direct in de praktijk. En leer je wat je echt nodig hebt om een vakkundige logistiek medewerker te worden…

Logistiek Medewerker